Editura Katartis lansează cartea “Franklin și sărbătoarea de Halloween”

Editura Katartis prezintă noua sa carte, “Franklin și sărbătoarea de Halloween”, din Colecția Clasică Franklin scrisă de Paulette Bourgeois și ilustrată de Brenda Clark, în traducerea Biankăi Diana Galeș. Vândută în 65 de milioane de exemplare în peste 30 de limbi, colecția a fost lansată și în librăriile din România în această toamnă.

În cea de-a doua carte din colecție, “Franklin și sărbătoarea de Halloween”, Franklin și prietenii săi sunt încântați de petrecerea de Halloween. Dar lucrurile devin înfricoșătoare când Franklin începe să creadă că ar putea exista o adevărată fantomă la petrecere. Deși Halloween-ul nu este o sărbătoare românească, e distractiv să te deghizezi.

În toate cărțile din colecție, Franklin se confruntă cu o situație dificilă din care încearcă să iasă, dar cu ajutorul părinților, prietenilor, învățătorului și a tuturor celor cu care intră în contact, Franklin reușește să-și învingă temerile și să facă față obstacolului care îi stă în cale, învățând de fiecare dată o lecție importantă. În lumea minunată a lui Franklin, respectul, prietenia, onestitatea, dar, mai ales, dragostea pentru prieteni joacă un rol important în făurirea personalității protagonistului.

Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiană cunoscută pentru crearea Țestoasei Franklin, personajul care apare în cărțile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) și care sta la baza unei serii de animații de televiziune, DVD-uri și filme de lungmetraj animate.

Colecția Clasică Franklin este recomandată copiilor între 4 şi 8 ani și este disponibilă pe site-ul editurii www.katartis.ro. 

Despre Editură

Editura Katartis este despre copii, părinți, prieteni, experiențe, amintiri. Editura Katartis este despre cărți și iubitorii acestora. Alătură-te nouă într-o aventură cu povești frumoase și zâmbete minunate.

Fii prietenul nostru:

www.facebook.com/EdituraKatartis

Instagram: EdituraKatartis

 

Halloween_P08-09

0
X