-40% reducere până pe 14.04.2020

PACO ȘI MOZART

Lui Paco îi place mult să cânte muzică de Mozart împreună cu prietenul său Fonzy și, mai cu seamă, îi place să iasă în oraș și să-i asculte pe alți muzicieni. Astăzi, de pildă, este sărbătoarea muzicii la Paris!

Descoperă cu Paco muzica marelui Mozart: “Marșul turc”, Sonată pentru vioară, Simfonia nr. 25, Simfonia nr. 40, “Ah, să-ți spun mamă”, “Mica serenadă nocturnă”, Bastien și Bastienne, Concert pentru flaut și harpă, Recviem, Cvartet cu clarinet, Flautul fermecat și alte sunete zglobii.

PACO ȘI VIVALDI

Paco ajunge la Veneția în plin carnaval: pretutindeni doar măști, dansatori și muzicieni, gondole și canaluri. Dar mai cu seamă muzica lui Vivaldi…

Descoperă cu Paco muzica lui Vivaldi: Antotimpurile “Toamna”, Concert pentru două trompete, Anotimpurile “Primăvara”, Stabat Mater “Amen”, Concert pentru mandolină, Sonată pentru violoncel, Concert pentru flaut, Concert “Alla Rustica”, Griselda, Concertul “Noaptea”, Anotimpurile “Vara” și alte sunete zglobii.

PACO ȘI ORCHESTRA

Paco este foarte bucuros. În seara aceasta va avea loc un concert în pădure. Dar unde or fi muzicienii? Hai să facem o plimbare doar prin muzică și bună dispoziție! Cu secvențe muzicale din “Carnavalul animalelor” de Saint-Saëns.

Cărțile sunt cartonate și au 24 de pagini fiecare. Format 178 mm x 203 mm 

Vârsta recomandată 3+ ani.

LIVRARE ȘI TRANSPORT

– OFERTA: CUMPĂRĂ UN SET PACO SI AI TRANSPORT GRATUIT

– Coletele vor fi predate curierilor începând de LUNI, 13 aprilie.

– Transport gratuit pentru comenzile ce depășesc 200 lei.

– Toate comenzile se livrează prin curier:  preț unic 20 lei

MĂSURI SPECIALE

Această perioadă este una care ne pune pe toți la încercare, iar pentru a spori măsurile de siguranță, am implementat o serie de măsuri speciale:

– Lucrăm în schimburi de maxim doi angajați
– Fiecare dintre noi poartă o mască de protecție
– Ne dezinfectăm încălțămintea la intrare în depozit, iar în camera în care împachetăm coletele avem încălțăminte de schimb.
– Ne dezinfectăm mâinile frecvent și folosim mănuși de unica folosință
– Dezinfectăm suprafețele de lucru în fiecare zi.

Pentru siguranța dvs., plata se poate face doar online cu card bancar.

0
X